The celebration of humanity by #LVxKoons


Na één van de coolste collabs tussen Louis Vuitton en Supreme dacht ik dat het niet meer mogelijk was om een niveau als dit te evenaren.
Toch bewijzen ze bij LV dat niets minder waar is, door een samenwerking aan te gaan met een hedendaagse kunstenaar die het niveau, op een totaal andere manier, minstens even hoog brengt.

De reden waarom ik als menswear-blogger een post hierover wil schrijven, is omdat er in mijn ogen enkele ‘unisex‘-stukken bijzitten die je ook als man niet mag gemist hebben.

The word is out!

Vanaf 28 April 2017 kan je de allernieuwste collab van Louis Vuitton met Jeff Koons gaan bewonderen, genaamd ‘The Masters collection‘.
Deze ‘Bags & Accessories‘ zijn gebaseerd op zijn “Gazing Ball” werken, waarin hij classic artwork van The Masters gaat re-imaginen met een blue mirrored ball, denk hierbij aan Rubens, Van Gogh, Da Vinci… Hun namen zullen dan ook schitteren op elke creatie en staan symbool voor deze ‘ball‘.

Om als man volledig mee te zijn met deze hype heb ik de volledige collectie bekeken en mijn ‘must-haves‘ geselecteerd.

bag 1bbag1

Deze ‘Palm Spings backpack‘ is dan wel net iets opvallender dan eender welk ander doordeweeks model. Moest je hem hebben en aandoen, zou ik aanraden om deze te combineren met een simpele/neutrale outfit. “Colour blocking is sooooo 2012…”

 

bag2bag2b

 

Ik zou niets liever hebben dan deze ‘Keepall 50‘ in m’n bezit te hebben. Naast ermee op weekend vertrekken, zou ik hem een speciaal plekje in de dressing bezorgen. “This is what i call wearable Art”.

 

Vergeet dus zeker niet om 28 April in je agenda te noteren, want ook deze Louis Vuitton collectie zal zeer snel de deuren uitvliegen.

 


Image & Movie Credits Louis Vuitton.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s