Privésauna Atlantis – GIVEAWAY


Komende zaterdag is het eindelijk zover, na wekenlang in deze “Zomerse” omgeving te vertoeven, vertrekken we naar’t Zuiden met de wagen.
Iedereen die me al een beetje kent, weet dat ik vaak stress van het rijden. De ene noemt m’n rijstijl te agressief, de andere te assertief… terwijl ik eigenlijk gewoon goed kan rijden en stress krijg van al die anderen in het verkeer. Not so much fun dus…

Om mij mentaal te kunnen voorbereiden en zulke situaties te beperken, werd het dringend tijd om aan Pré-roadtrip-relaxations te doen.

 

 PRE-ROADTRIP-RELAXATIONS

 

Zo waren we woensdagvoormiddag vol excitement on the road naar de Provinciesteenweg 639 te Boechout, waar ons enkele uren vol ontspanning te wachten zouden staan in privésauna Atlantis. Eerlijk gezegd had ik hier wel een beetje zenuwen voor, raar maar waar… Het was dan ook m’n allereerste keer!

Na een ontvangst met de brede glimlach en oprechte interesse, werd ons een uitgebreide en verzorgde brunch aangeboden. Een eitje, yoghurt, pistoletjes, vers fruitsap… het was er allemaal! “You know…Boys gotta eat before a retreat”.
Buikske rond en ready voor de volgende fase van ‘the pampering’ in het complex met het buitenzwembad.

Binnenkomen doe je in de kleedruimte met wastafel, haardroger en apart toilet. Ik was me er totaal nog niet van bewust van wat er achter de hoek allemaal verstopt zat, but I was impressed, for real! Alles is daar met oog voor detail ingericht en met grootse kwaliteit afgewerkt. De foto’s onderaan spreken dan ook voor zich.

Brubbelen in de Jacuzzi, Stomen in de hammam, Zweten in de sauna, Dobberen in het zwembad of gewoon chillen met een fles bubbels… I just call this #perfection.

Lang geleden dat ik zo heb kunnen ontspannen.
Thank you Sauna Atlantis!


 Ps: Op m’n instagram en facebookpagina loopt er tot vrijdagavond 18 Augustus nog een superleuke GIVEAWAY van Sauna Atlantis. Check it out!

 

ATL1ATL2ATL4ATL5ATL6ATL8ATL9ATL11ATL12ATL13ATL14ATL18ATL19ATL20ATL21ATL22ATL23

One thought on “Privésauna Atlantis – GIVEAWAY

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s