Een cabrio in ons Belgisch klimaat? No Thanks… Maar voor deze maak ik met plezier een uitzondering!


Ik denk dat er wel enkelen onder jullie zullen verschieten bij het lezen van deze post, want oh ja, ook ik kick af en toe wel eens op auto’s!
Nu moet je mij niet gaan inbeelden in van die opgepimpte dikke bakken… Chic, sportief of stoer, da’s meer mijne meug!

De Mercedes-Maybach 6 Cabriolet

Eind Augustus werd de Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet voorgesteld aan het Mondaine Pebble Beach in Californië.
Een unieke, luxueuze tweepersoonswagen die volgens mij ontstaat door een yacht te laten kruisen met een luxe sportwagen (Géén idee hoe ik dit ander moet omschrijven).

Een met gouddraad doorweven afneembaar wit dak, 24-inch wielen met velgen waarvan ieders ogen gaan fonkelen, een gepolishte houten vloer, spraak gestuurde activiteit en wit lederen zetels van de hoogste kwaliteit… Allemaal zo fancy en chic! Het enige waar ik wel wat schrik voor heb zijn al die witte elementen, ik kan nogal “onvoorzichtig” zijn (you know :p).

Maar dat is nog niet alles, de grootste verrassing zit’m onder de vleugels op de motorkap!
Deze voorraadruimtes bevatten een paraplu en bagagekoffers met alle benodigdheden voor romantische dinertjes waar dan ook, géén excuses meer! ( Je krijgt die koffers en paraplu er trouwens gratis bij!)

Ik kan hieruit besluiten dat ik dringend m’n leven over een ander boeg zal moeten gooien, want naast het kostenplaatje van deze prachtige, elektrische droom zal ik ook nog een dubbele garage moeten aanschaffen. Hij is dan ook 5,7m lang en 2,1m breed. Niet van de poes dus!
In afwachten kunnen we alvast samen genieten van al dit prachtige beeldmateriaal.

cropped-cropped-cropped-cropped-cropped-mr-polished_logo111.jpg


(Bron foto’s: Mercedesmay1

may2

may4

may5

may6

may7

may8

may9

may10

 

5 thoughts on “Een cabrio in ons Belgisch klimaat? No Thanks… Maar voor deze maak ik met plezier een uitzondering!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s