San Valentino is coming!


Ergens ben ik enorm blij dat vanaf vandaag de solden officieel gedaan zijn, vooral voor de verspilde tijd aan het rondzoeken naar een parkeerplek en het manoeuvreren uit plekken waarin je weer bijna volledig ingesloten geparkeerd staat. Er zijn mensen die dit charmant vinden, maar die mogen mij dat misschien toch even uitleggen, want i don’t get it?! :p.

Toch staat er aan elk einde meestal ook weer een nieuw begin. Zo zal de stad, de komende periode, voor een deel omgetoverd worden door de befaamde roze wolk vol rode hartjes, want oh ja het komt er weer aan… Valentijn!
Een dag waar ik persoonlijk niet echt fan van ben, maar hé… alle respect voor de mensen die hier wel waarde aan hechten natuurlijk.

Zo wil ik jullie helpen met het vinden van een ideaal cadeau of dat leuke hebbedingetje. Ik deel hieronder enkele leuke items, maar moest je nog verdere tips of hulp nodig hebben, feel free to contact me.

#24hourslove by Komono

In de flagshipstore van Komonokan je na aankoop van je favoriet exemplaar nog een extraatje toevoegen. Er zal namelijk een tattoo-artist aanwezig zijn, die de straps op een leuke manier kan customizen… helemaal gratis! (Géén tijd om tot daar te gaan? Dan kan je dit online bestellen).
Misschien zelfs leuk om beide een horloge te nemen en samen iets te laten zetten (lekker #matchymatchy).

Deel de creatie op een leuke en originele manier op instagram en wie weet win jij wel de #24hourslove-competition en maak je kans op 24-hourslove in Antwerpen.
Exciting, right?!

komono

#Yummienessallover bij Jean-Jean

We kunnen het onder stoelen of banken steken, maar we gaan het gewoon eerlijk toegeven. We kunnen allemaal wel eens genieten van wat lekkers. Chocolade, koffie, thee, snoep of andere creaties, bij Jean-Jeante Wilrijk hebben ze het allemaal. Met oog voor afwerking en met de grootste zorg worden er creaties gemaakt waarmee je ieder van ons kan verrassen en blij maken. Kortom “the place-to-be” voor al dat lekkers!

jeanjean

#LetUsBeRomanticAndRelaxed at Sauna Atlantis

Ben je eerder het type dat kan genieten van een sauna, jacuzzi, stoombad, binnen- of buitenzwembad… Kortom een dagje vol gepamper in een prachtig kader mét een heerlijke brunch?
Dan is Sauna Atlantis, te Boechout echt wel iets voor jou!
Meer weten? Check dan zeker hun website eens of ga m’n blogpost over hen zeker eens nalezen.

atlantis

#DeliciousScrumptiousTastyfood at Gå Nord

Is het voor jou allemaal wat te kort dag en heb je géén zin om een echt cadeau te geven? Ga dan toch gewoon lekker uit eten! Zo ontdekte ik onlangs het restaurant Gå Nord, gelegen te Antwerpen-Noord. De keuken is geïnspireerd op de Oosterse Wabi-Sabi, simpel – natuurlijk en eerlijk. De bediening is gewoonweg top en het interieur helemaal m’n ding.
You just gotta check them out or pay them a visit!

ganord

Hopelijk heb ik je hiermee toch al een beetje kunnen helpen!
JPEG-afbeelding 2


pictures by:

Komono –  http://www.Komono.com
Jean-jean – http://www.Jean-jean.be
Sauna Atlantis – http://www.mrpolished.com
Ga Nord – http://www.archilovers.com/projects/207764/ga-nord-antwerpen.html

One thought on “San Valentino is coming!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s